Aikainen joululahja metalliyleisölle: Saksan suunnasta tiedotetaan hyvin yllättävästä ja ilahduttavasta reunionista

Jos olet perinteisen power metalin ystävä, meillä on sinulle erinomaisia uutisia. Näyttää nimittäin siltä, että eräs reunion, jota ei arveltu lainkaan mahdolliseksi, toteutuu sittenkin.

Power metalin suuri nimi Helloween nimittäin lähtee ensi vuonna erikoiskiertueelle, jolle liittyvät mukaan myös yhtyeen wanhojen hyvien aikojen laulaja Michael Kiske sekä Gamma Rayhyn vuonna 1989 siirtynyt Kai Hansen. Niinpä Keeper of the Seven Keys -albumiklassikoiden kokoonpanosta jää puuttumaan vain vuonna 1995 traagisesti menehtynyt rumpali Ingo Schwichtenberg.

Vaan miten käy yhtyeen nykyisen laulajan Andi Derisin ja kitaristi Sascha Gerstnerin? Heitäkään ei ole unohdettu, vaan liikkeelle lähtee eräänlainen bändin all stars -kokoonpano, jossa hekin ovat mukana.

Vetoomus Suomen tapahtumajärjestäjille: tuokaa tämä rundi Suomeen! Metallifoorumeilla nimittäin lymyilee parikin vanhaa heavyveteraania, jotka ovat tämän kokoonpanon näkemisestä haaveilleet jo pikkupoikana. Jo Kisken visiitti viime kesän Tuskassa Avantasian riveissä sai vanhat fanit riemuitsemaan.

Kun tällaisia vetoomuksia esitetään, ei tarkkoja kiertuepäivämääriä tietenkään ole kerrottu. Rundi alkaa 28.10.2017 Sao Paulosta, mutta sen tarkempaa tietoa ei ole tarjolla. Tästä osoitteesta voi lukea kaiken sen, mitä kiertueesta on tähän hätään kerrottu.