Aina vain lisää Queenia – Helsingissä ja Turussa koetaan maaliskuussa Queen Extravaganza

19.8.2021 11:21

Queenin Roger Taylorin ja Brian Mayn tuottama Queen Extravaganza saapuu Suomeen maaliskuussa. Kysymyksessä on Queenin 50-vuotista taivalta juhlistava virallinen tribuuttishow, ja Suomessa se nähdään Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 4. maaliskuuta ja Turun Logomossa 5. maaliskuuta.

Taylor ja May valitsivat Queen Extravaganzan muusikot hakuprosessissa, joka huipentui valitun ryhmän televisioesiintymiseen American Idolsissa 2012. ”Olen uskomattoman ylpeä näistä tyypeistä, ja tästä tulee nostalginen ja upea ilta kaikille mukana oleville”, Roger Taylor kertoo tiedotteessa.

90 minuutin mittaisessa show’ssa kuullaan sellaisia ikivihreitä kuin Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, Crazy Little Thing Called Love, A Kind of Magic, Somebody to Love, Killer Queen ja niin edelleen. Kelpo hittipotpuri on siis tiedossa.

Liput keikoille tulevat myyntiin 24. elokuuta. Pääsyliput maksavat alkaen 38,50 euroa, ja ennakkomyyntiä hoidetaan Lippupisteessä. Heinäkuussahan ovat sitten vuorossa herrat May ja Taylor itse, kun kaksikko esittää Adam Lambertin kerta Queenia Hartwall-areenalla. Hyvä vuosi edessä tämän brittijättiläisen ystäville!

Lisää luettavaa