Airbourne, Maustetytöt, Klamydia… – Porispere tiedottaa uusista lisäyksistä ja julkisti päiväkohtaisen ohjelman

Porispereä juhlitaan 4.–5. elokuuta.
14.2.2023 09:23

Jo 12. kertaa järjestettävä Porispere on julkistanut päiväkohtaisen ohjelmistonsa ja tiedottaa samalla uusista esiintyjäkiinnityksistään. Ulkomaalaisvahvistuksena Kirjurinluotoon saapuu australialainen hard rock -leka Airbourne ja kotimaista osaamistaan pöytään tuovat Klamydia, Maustetytöt, Anssi Kela, Viikate, Diablo, Antti Autio, Lyömättömät, Asa, Nyrkkitappelu, Teini-Pää, Stoned Statues, Business City sekä Mary Ann Hawkins. Koko ohjelmiston ja päiväkohtaisen jaon löydät artikkelin lopusta.

”Järjestelyt ovat sujuneet alkukankeuden jälkeen luonnikkaasti. Ohjelmisto on käytännössä valmis, ja se on tuttuun tapaan porisperemäisen iloisen linjaton tarjoten musiikkielämyksiä maailmanluokan tähdistä indiehelmiin. Olemme järjestelyissä aikataulussa sekä tukevassa etukenossa, joten se antaa meille mahdollisuuden kehittää festivaalipuistoa entistä parempaan iskuun tulevan kesän aurinkoisinta viikonloppua varten”, kommentoi promoottori Harri Vilkuna.

Porispere järjestetään 4.-5. elokuuta Porin Kirjurinluodossa. Alehintaiset early bird -liput ovat myynnissä Ticketmasterissa 31.3. asti.

Porisperen päiväkohtainen artistijako näyttää seuraavalta:

PERJANTAI 4.8.: Within Temptation, Beast In Black, Klamydia, Turmion Kätilöt, Anssi Kela, Olavi Uusivirta, Maustetytöt, Moon Shot, Stoned Statues, Nyrkkitappelu, Teini-Pää

LAUANTAI 5.8.: Airbourne, Gettomasa, The Rasmus, Anna Puu, J. Karjalainen, Gasellit, Stratovarius, Viikate, Ursus Factory, Diablo, Business City, Lyömättömät, Antti Autio, Asa, Mary Ann Hawkins

Lisää luettavaa