”Älä ole kusipää!” – Punk/metalli-nimimiesten Kürøishi aktivoituu väkevästi

https://www.youtube.com/watch?v=SBoqFiw33lU&fbclid=IwAR3UMFEeDbfqL7QO-HG4Yne6w-sRw6ZKZ5PqNJ18sp7UzrSFF95PfDuXnaQ

Tylyä hardcorea, raivoisaa metallia ja muuta painavaa tavaraa sekoittava Kürøishi julkaisee Sound The Alarm -kakkosalbuminsa 20. syyskuuta. Tuossa yläpuolella soi levyltä lohkaistu Black Lung.

– Ympärillämme on pelkkää hulluutta, todellista tai kuviteltua. Ahneus ja riippuvuudet eivät koskaan poistu muodista. Ihmisten välinpitämättömyys on yksi uuden albumimme kantavista teemoista edelleen, vaikkakin sieltä täältä voi löytää pieniä toivonpilkahduksia. Itsekriittisyys ja peiliin katsominen on tärkeä osa paremman huomisen tavoittelussa, ja myös universaali ”älä ole kusipää!” -ohjenuora kantaa pitkälle, ilmoittaa Kürøishi.

Yhtyeen kokoonpanossa vaikuttavat laulaja Kai Jaakola, kitaristit Ilari Kinnunen ja Markku ”Lene” Leinonen, rumpali Timo Lindholm ja basisti Jani Kaarlela. Osa bändin miehistöstä on tullut tutuksi muun muassa Terveet Kädet/Lapin Helvetti -kuvioista.

Luvassa on myös esiintymisiä. Orkesteri kertoo: ”Viime vuonna Kürøishi soitti kiertueen Japanissa tokiolaisen NoLA-bändin kanssa, ja nyt parhaiden alakulttuuriperinteiden mukaisesti japanilaiset ovat saapumassa Suomeen vastavierailulle. Samalla reissulla bändit pistäytyvät myös Viron puolella.”

Orkesterikaksikon yhteiskiertue etenee seuraavasti:

21.09. Helsinki @ Ääniwalli (+ Olotila, Maailmanloppu, Korkkivika)
22.09. Tallin, Viro @ Ülase12
23.09. Tartu, Viro @ Kroksiklubi
24.09. Tampere @ Vastavirta Klubi (+ Riistetyt)
25.09. Lahti @ Torvi (+ Holy Life)
26.09. Kuopio @ Henry´s Pub (+ Disapprove)
27.09. Pietarsaari @ Black Sheep (+ Dispyt, Selkäsauna)
28.09. Oulu @ Tukikohta (+ Deathlag, The Howl)