Alcohol! Lapko-muusikoiden tähdittämä Dallas Kalevala tarjoaa ylistyslaulun addikteille

Kerttu Malinen

Lapkosta tuttujen Ville Maljan ja Jussi Matikaisen muodostama Dallas Kalevala julkaisi tänään neljännen ja viimeisen singlensä 18. tammikuuta julkaistavalta debyyttialbumiltaan. Biisin nimi on A.L.C.O.H.O.L. ja kuten nimestä voi päätellä, tarjolla on varsin nousuhumalainen ja kiivastahtinen tykitys, joka ilahduttanee ainakin kaikkia Prodigyn ystäviä. Kuuntele biisi Spotifyn välityksellä alempaa!

Tiedote kertoo, että kappale on eräänlainen hurraahuuto päihteille ja addikteille. ”Siunattuja ovat addiktoituneet. He ovat luovuttaneet itsensä jollekin toiselle, hurmioituneet väkevämmän edessä, kaatuneet ja ehkä jopa nöyrtyneet”, Ville Malja kertoo ja jatkaa omakohtaisemmin:

”Toiset maailmat ovat aina kiinnostaneet. On ollut tarve päästä pois tästä hetkestä. Syyt ja pakopaikka ovat vaihdelleet, mutta aina on ollut kova hinku jonnekin toisaalle. Tämä tunne synnytti Dallas Kalevalan ja se toistuu vahvasti myös tässä kappaleessa. Titteli voisi olla mitä vain sokerista piriin, mutta näin suomalaiselle tuo viinanhimo tuntuu nyt vaan läheisimmältä – monessa tapauksessa se kun siirtyy verenperintönä.”

Dallas Kalevala lähtee levyn julkaisemisen jälkeen myös kiertueelle. Esiintymispaikat ja -ajankohdat ovat seuraavat, ja lisäyksiäkin saattaa tulla:
25.1. Jyväskylä, Garage Fest
26.1. Joensuu. Garage Fest
31.1. Tampere, Klubi
01.2. Lahti, Torvi
02.2. Hämeenlinna, Suisto
15.2. Oulu, 45 Special
22.2. Seinäjoki Bar 15
23.2. Helsinki, Bar Loose