Alice Cooper seisoo tukevasti yhtyetoverinsa rinnalla: ”En ole koskaan nähnyt Johnny Deppiä onnellisempana”

10.3.2019 23:18

Alice Cooper jutusteli Billboardin hiljattaisessa haastattelussa Hollywood Vampiresin tulevasta kakkosalbumista, sekä siinä samalla hieman Hollywood-näyttelijänäkin tunnetusta yhtyetoveristaan Johnny Deppistä.

Hollywood Vampires -pitkäsoitolta, jolla kuullaan Deppin ja Cooperin lisäksi Aerosmithin Joe Perryä sekä Cooperin sooloyhtyeen kitaristia Tommy Henrikseniä, on miehen mukaan lupa odotella muutakin kuin vain sitä perinteisintä rokin räimettä.

”Se on hyvin mielenkiintoista, sillä se ei ole sitä aivan tavanomaista hard rockia”, Cooper kommentoi Henriksenin tuottamaa kokonaisuutta. ”Sillä vieraillaan paikoissa, joissa en muutoin kävisi, ja se on juuri se juttu, josta siinä pidän. Syöksen hänen myrkkyään tällä albumilla, mikä on aika siistiä.”

Cooper myös puolustaa tiukasti julkisuudessa vähemmissä mairittelevissa yhteyksissä viime aikoina esiintynyttä Deppiä.

”Kaikki, jota kuulit Johnnystä viime vuonna, oli 99 prosenttisesti roskaa”, Cooper toteaa. ”En ole koskaan nähnyt hänen näyttävän yhtä hyvältä.  En ole koskaan nähnyt häntä onnellisempana. En ole koskaan kuullut hänen soittavan paremmin, vaikka lehdistä saakin kuvan, että hän on aivan romuna ja valmis arkkuun. Se ei todellakaan pidä paikkaansa.”

Depp haastoi hiljattain ex-vaimonsa Amber Heardin oikeuteen, vaatien tältä 50 miljoonan dollarin korvauksia tähden mustamaalaamisesta ”tekaistuilla perheväkivaltasyytöksillä”.

Lisää luettavaa