Alkuperäinen Dream Theater -laulaja Charlie Dominici on kuollut

17.11.2023 20:58

Dream Theaterin When Dream And Day Unite -debyyttialbumilla laulanut Charlie Dominici on kuollut. Hän oli kuollessaan 72-vuotias.

Dream Theater vahvistaa suru-uutisen sosiaalisessa mediassa.

”Olemme järkyttyneitä entisen laulajamme Charlie Dominicin kuolemasta”, yhtye kirjoittaa. ”Charlie oli DT:n ääni vuonna 1988 äänitetyllä When Dream And Day Unite -debyyttialbumillamme. Sen lisäksi että hän oli mahtava laulaja, hän oli uskomattoman lahjakas lauluntekijä, etevä muusikko niin kitarassa kuin koskettimissakin, sekä pitkäaikainen ystävä vielä yhtyeestä lähtönsäkin jälkeen.”

New Yorkin Brooklynissä vuonna 1951 syntynyt Dominici nousi aluksi pinnalle Franke And The Knockoutsin kitaristina ja taustalaulajana. Hän koe-esiintyi Dream Theateriin vuonna 1987 jolloin bändi tunnettiin vielä Majestynä. Dominici esiintyi yhtyeen riveissä debyyttialbumia promotoineen kiertueen muutamilla ensimmäisillä keikoilla kunnes muut jäsenet päättivät, ettei hänen laulutyylinsä istunut kunnolla bändin ilmaisuun.

Dominici palasi Dream Theaterin kanssa lavalle When Dream And Day Uniten 15-vuotisjuhlakeikalla 2004 sekä yhtyeen omissa 15-vuotisjuhlissa Los Angelesissa. Laulajalla oli myös oma, kolme albumia julkaissut Dominici-yhtye.

Lisää luettavaa