Alkuperäisen Kiss-kitaristi Ace Frehleyn sooloyhtyeen ex-basisti väittää saaneensa potkut pestistään kaljakorin takia

19.6.2022 21:39

Red Dragon Cartel -basisti Anthony Esposito vastaili liutaan kysymyksiä Sleaze Roxxin pitkässä haastattelussa.

Esposito soitti pidemmän tovin entisen Kiss-kitaristi Ace Frehleyn sooloyhtyeessä, mutta sai lähtöpassit äkkiseltään suhteellisen vähäpätöisen asian takia. Toki tällä oli lopulta Frehleylle suurempi, Espositon kertomuksesta selviävä merkitys.

Aiheeseen pureuduttiin haastattelijan todettua, että basisti vaikutti Frehleyn matkassa vuodet 2006-2012, jolloin Esposito korjasi tietoja aikajanan suhteen.

”Itse asiassa ei… Olin mukana suunnilleen vuoteen 2015”, basisti sanoo. ”Sain kenkää 2014-2015. Potkut. Kaljakorin takia.”

”Jep, sain potkut kaljakorin takia”, Esposito jatkaa. ”Toimin kiertuemanagerina, hoidin merkkariasioita, olin musiikillinen johtaja, suunnittelin lavarakennelmia. Käytännössä kokosin settilistat ja kasasin yhtyeen. Olin väsynyt siihen, että henkilökunnan ja bändin tyypit joutuivat ostamaan kaljat keikkapaikalta esitysten jälkeen koska Ace oli raitistunut. Eikä Ace ollut koskaan bussissa, hän liikkui aina lentämällä. Niinpä laitoin raiderille pizzojen lisäksi ’korin kaljaa’ nautittavaksi bussin lastauksen jälkeen. Tiesin ettei Ace olisi koskaan paikalla, joten se ei olisi hänelle minkäänlainen houkutus. Hän suuttui minulle. ’Etkö tiedä että he laittavat raiderit nettiin? Paul [Stanley] ja Gene [Simmons] näkevät Heineken-korin listalla ja luulevat että olen ratkennut taas juomaan, enkä pääse enää takaisin Kissiin”, hän sanoi. Vastasin, että ’okei, olen pahoillani. Minun olisi pitänyt kysyä ensin.’ Minun ei olisi pitänyt laittaa sitä sinne. Mutta pelkkä näpäytys olisi ollut kiva kaiken tekemäni jälkeen. Hän antoi minulle potkut sen takia. Sanoin: ’Okei, olet pomo. Sinun nimesi komeilee mainoksissa. Tajuan sen.’ Olemme edelleen ystäviä. Tekstailemme aina silloin tällöin, mutta…”

Kuten aiemmin uutisoimme, Ace Frehleyn kerrotaan peruuttaneen kesäksi kaavaillun Euroopan-kiertueensa ”odottamattomien olosuhteiden johdosta”.

Lisää luettavaa