Anssi Kelan suosittujen elämäkertakonserttien sarja jatkuu syksyllä – ”Tuntuu koko urani suurimmalta saavutukselta”

Kela pääsee viimein jo pariin otteeseen lykätylle kiertueelleen.

Anssi Kela toteutti vuodenvaihteessa 2019-2020 todella hyvän vastaanoton saaneen Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonserttien sarjan. Kysyntää riitti, joten elämäkertakonsertteja oli tarkoitus järjestää lisää, mutta sitten korona iski ja pisti suunnitelmat jäihin. Nyt tilanteen helpotettua monilla alueilla pääsee Kela viimein saattamaan kysytyn konserttisarjansa päätökseen.

Uusia esityksiä järjestetään 20.10. alkaen Seinäjoella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Tarkempi aikataulu löytyy artikkelin lopusta. Jokainen esitys on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä: Kela esittää kappaleitaan soolona, kertoo tarinoita ja näyttää valkokankaalla videopätkiä. Liput tulevat myyntiin torstaina 17. kesäkuuta kello 9.

”Näiden konserttien tekeminen tuntuu koko urani suurimmalta saavutukselta. Kaksikymmentä vuotta sitten en olisi osannut tehdä mitään tällaista, kymmenen vuotta sitten en olisi uskaltanut. Nyt olen riittävän kokenut ja rohkea viemään soolokonsertin uudelle tasolle: esittämään kokonaisuuden, jollaista ei olla ennen nähty”, Kela kommentoi.

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertit:
Ke 20.10.2021 Seinäjoki, Kaupunginteatteri
La 6.11.2021 Tampere, Tampereen Teatteri
Su 14.11.2021 Jyväskylä, Kaupunginteatteri
To 25.11.2021 Oulu, Kaupunginteatteri
Ke 1.12.2021 Kuopio, Kaupunginteatteri
La 11.12.2021 Helsinki, Bio Rex

Vihdoin. Tätä kiertuetta on siirretty jo kahteen kertaan, mutta nyt oltaisiin menossa. Urani paras työ, Mun täytyy…

Julkaissut Anssi Kela Tiistaina 15. kesäkuuta 2021