Apocalyptica heittää uutuussinglellään pykälää eeppisemmän progevaihteen silmään – ota kappale ja video haltuun

https://www.youtube.com/watch?v=0byT8C0UEZ8

sSellohevijätti Apocalyptica on julkaissut uuden singlen. Ashes Of The Modern World -nimeä kantava kappale on maistiainen tammikuun 10. päivä julkaistavalta Cell-0-albumilta.

Järjestyksessään yhdeksäs Apocalyptica-pitkäsoitto on tietynlainen paluu yhtyeen juurille, sillä kyseessä on Eicca ToppisenPerttu KivilaaksonPaavo Lötjösen ja Mikko Sirénin muodostaman kvartetin ensimmäinen instrumentaalialbumi 17 vuoteen.

”On vaikeaa ilmaista itseään ilman sanoja, mutta Cell-0:lla me löysimme universumista aiemmin meille tuntemattomia hiukkasia”, yhtye kuvailee tuotostaan. ”Miljoonat nuotit yhdistyvät luoden musiikkia aivan kuten miljoonat solut yhdistyvät luomaan elämää, ja kun visualisoit koko tapahtuman, löydät niistä samankaltaisen kuvion.”

Orkesteri suuntaa Cell-0:n julkaisun myötä myös tien päälle, kiertäen ruotsalaisen power metal -rykmentti Sabatonin matkassa ympäri Eurooppaa.

Ashes Of The Modern Worldille tehdyn videon ohjauksesta vastaa palkittu valo-/videokuvaaja Ville Juurikkala ja voit katsoa sen tuosta ylempää.