Apocalyptican jäähallikeikalla nähdään kiinnostavia vieraita: Ismo Alanko, Samy Elbanna, Paleface…

3.11.2022 10:23

Apocalyptica pääsee koronahässäköiden jälkeen viimein esittämään uransa suurimman Suomen-keikan Helsingin Jäähallissa 20. marraskuuta. Tapahtuman lämmittelijät on jo ilmoitettu aiemmin, mutta nyt tiedotetaan pääesiintyjän setin aikana lavalla esiintyvistä vieraista.

Apocalyptican vieraslistalla ovat sellaiset kotimaiset artistit kuin Ismo Alanko, Paleface, Pete Parkkonen, Samy Elbanna ja muun muassa Leningrad Cowboysista tuttu Tipe Johnson. Ne aiemmin mainitut lämmittelijät ovat norjalainen Leprous ja kotimainen Wheel. Kiinnostavaa kuulla, miten vaikka Ismolta taittuvat sellohevibiisit!

”On todella mahtavaa päästä vihdoin Jäähallin lavalle lukuisien siirtojen jälkeen! Koska kotikaupungin keikassa on aina suurta juhlan tuntua, me halutaan tällä kertaa tuoda mukaan upeita taiteilijoita meidän matkan varrelta kovasti fanittamiemme Leprousin ja Wheelin lisäksi. Vierailijoiden myötä luvassa on täysin uniikki ilta, jossa sukelletaan meidän julkaisemaan musiikkiin kaikilta vuosikymmeniltä, tietenkään tammikuussa 2020 julkaistua Cell-0-albumia unohtamatta”, Eicca Toppinen kertoo tiedotteessa.

Jäähallikeinan pääsyliput maksavat 42–65 euroa. Lippujen ennakkomyynti hoidetaan Ticketmasterissa.

Lisää luettavaa