Askartele oma Eläkeläiset-single, ilman musiikkia

6.10.2008 11:28

Joensuulainen humppahulluttelijaryhmä Eläkeläiset on julkaissut jo kahden singlen kannet uudelta Humppa United -albumiltaan. Siis aivan oikein, yhtyeen kotisivujen Pekan puuhakerho -osiosta voi ladata kannet sinkkubiiseihin Kukkuu-ukot ja Humppatauti.

Joensuulainen humppahulluttelijaryhmä Eläkeläiset on julkaissut jo kahden singlen kannet uudelta Humppa United -albumiltaan. Siis aivan oikein, yhtyeen kotisivujen Pekan puuhakerho -osiosta voi ladata kannet sinkkubiiseihin Kukkuu-ukot ja Humppatauti. Musiikkiesitykset ovat puolestaan löydettävissä mainitulta uutuuslevyltä. Kuten levy-yhtiö sanoo: "Uusia Eläkeläiset-sinkkuja ei julkaista edes radiopromoina vaan jokainen voi ladata ja tulostaa painolaatuiset sinkun kannet itse ja lohkaista kyseisen biisin listakymppiin nousseelta Humppa United -albumilta".

Jokisen valinta -nettikaupassa käynnistyvät keskiviikkona 8.10. myös Juoppohullut päivät. Orkesteri lupaa tarjota seuraavina päivinä muun muassa varastolöytöjä ja erikoispainoksia nauruhintaan.

Eläkeläisten, Kumikamelin ja Pahojen agenttien kiertue etenee seuraavasti:

08.10. Turku, Klubi
09.10. Jyväskylä, Lutakko
10.10. Helsinki, Tavastia
11.10. Tampere, Pakkahuone

www.humppa.com

Lisää luettavaa