Axl Rose suree edesmennyttä Lisa Marie Presleytä: ”Toivon, että hän on nyt poikansa ja isänsä kanssa yhdessä”

17.1.2023 10:20

Elviksen ainoa tytär Lisa Marie Presley kuoli 12. tammikuuta 54-vuotiaana. Hän sai sydänhalvauksen kotonaan Kalifornian Calabasasissa, ja elvytysyrityksistä huolimatta Presley kuoli samana päivänä losangelesilaisessa sairaalassa. Hänet haudataan aikanaan isänsä viereen Gracelandiin.

Guns N’ Rosesin Axl Rose oli Presleyn ystävä, ja People-lehdelle antamassaan lausunnossa Rose kertoo surevansa läheisensä menettämistä syvästi. Rose puhuu samassa yhteydessä paljon Presleyn pojasta Benjaminista, joka teki itsemurhan vuonna 2020. Presleytä jäi suremaan kolme lasta, 33-vuotias Riley sekä 14-vuotiaat kaksoset Harper ja Finley.

”Tulen kaipaamaan ystävääni Lisaa. Hänen menehtymisensä, aivan kuten hänen poikansa tai isänsä, ei tunnu todelliselta”, Rose kirjoittaa. ”Lisa rakasti perhettään, kaikkia lapsiaan. Sydämeni on heidän luonaan.”

”Hänen poikansa kuolema oli shokki, traaginen ja musertava isku. Sitä ei halunnut tietenkään nostaa esille, mutta yritin silti kömpelösti kertoa hänelle, että välitin hänestä ja ajattelin häntä sekä heitä kaikkia, ja halusin olla hänen tukenaan. Tätä hän arvosti.”

Rose kertoo lähetelleensä Presleylle kaikenmoisia meemejä, uutisjuttuja ja eläinvideoita piristääkseen tätä pojan kuoleman jälkeen. Pyrkimys oli saada sureva äiti edes välillä hymyilemään.

”Kukapa tietää, mitä tapahtuu elämän jälkeen, mutta haluaisin uskoa, että he ovat nyt yhdessä. Hän, Ben ja hänen isänsä, ainakin jollain tavalla. Että Lisa ja hänen elämänsä tärkeimmät miehet olisivat nyt onnellisia yhdessä”, Rose kirjoittaa.

Lisää luettavaa