B.B. Kingistä tulossa kaksi elämäkerrallista elokuvaa – Epävirallisessa mukana The Wire -tähti

Perikunnalla on työn alla myös oma elämäkertaelokuvansa.
26.10.2020 13:13

Muun muassa The Wire -sarjasta sekä Selma-elokuvasta tuttu näyttelijä Wendell Pierce kertoi hiljattain näyttelevänsä blueslegenda B.B. Kingiä tulevassa The Thrill Is On -elokuvassa. Hieman myöhemmin Pierce tarkensi Kingin perikunnan pyynnöstä, millaisesta elokuvasta on kyse.

The Thrill Is On ei ole elämäkertaelokuva perinteisessä mielessä, vaan dramatisoitu versio tosielämän ystävyydestä hieman ’Round Midnight -elokuvan tyyliin”, Percell kertoi Twitterissä elokuvasta, jossa keskitytään B.B. Kingin ja rumpali Michael Zanetisin väleihin.

Kingin perikunnan edustaja Vassal Benford täsmentää Variety-lehdelle The Thrill Is Onin olevan epävirallinen elokuva ja että perikunnalla on työn alla myös virallinen elämäkertaelokuva. Benfordin mukaan perikunta ei ole kuitenkaan kieltämässä The Thrill Is Onin tekemistä ja Piercen olevan myös yksi vaihtoehto Kingin rooliin heidän omaan elokuvaansa. Myös Saturday Night Livestä tutun Kenan Thompsonin nimi on mainittu roolituksia puntaroidessa.

”Haluamme tehdä selväksi sen, että Piercen ilmoittama leffa ei ole elämäkerta – B.B. Kingin elämäkertaelokuvassa on mukana useita merkittäviä tekijöitä eikä perikunta halua, että nämä kaksi projektia sekoitetaan keskenään. Toinen on dokudraama ja toinen on virallinen, B.B. Kingin perikunnan hyväksymä elämäkertaelokuva”, Benford kommentoi Varietylle.

Benfordin mukaan tämän virallisen elokuvan esituotanto alkaa ensi vuonna.

Lisää luettavaa