Bam Margeran vointi herättää jälleen huolta – julkaisi Ville Valoon liittyvän sekavan päivityksen

AOP/Selina Keränen

Jackass-ohjelmasta sekä HIM- ja The 69 Eyes -innostuksestaan tunnetulla tv-tähti Bam Margeralla ei pyyhi edelleenkään kovin hyvin. Alkuvuodesta huolta somessa herättänyt mies on viime päivien aikana julkaissut koko joukon hämmentäviä videoita Instagram-tilillään, joissa muun muassa noituu läheisiään.

Eräässä käsinkirjoitetusta raapustuksesta jakamassaan kuvassa Margera nimeää äitinsä Aprilin, vaimonsa Nikkin, vaimonsa ystävien sekä omien ystäviensä olevan syypää ongelmiinsa. Yhdellä lukuisista videoistaan Margera puolestaan pyytää apua televisiopsykologi Dr. Phililtä. ”Dr. Phil, tarvitsen apuasi ja paljon. Perheeni on palasina ja tilanne on pahempi kuin koskaan”, mies sanoo.

Margera on myös jakanut kuvan Ville Valosta, jonka yhteyteen mies on kirjoittanut: ”Ville Valo on sanaton 616-yhtyeen poikien matkimista liikkeistä. Hän haluaa teidän kumartavan jos olette 16 kilometrin säteellä.” Kuvaan hän on merkannut ns. love metalia esittävän 616-yhtyeen.

Ilmeisesti Dr. Phil on kuullut miehen hätähuudot, sillä eräässä kuvassa Margera on kirjoittanut käteensä: ”Dr. Phil näki sen! Hän haluaa auttaa!!!”

Toivottavasti mies saadaan tästä vielä kuntoon.