Basisti jättää Death metal -veteraani Nilen – korvaajaa etsitään avoimella haulla

Nile vuonna 2010. Brad Parris ei ole mukana kuvassa.
Wikimedia Commons

Death metal -veteraani Nile ilmoittaa vuodesta 2015 riveissään musisoineen laulaja-basisti Brad Parrisin jättävän kokoonpanon. Yhtye tiedottaa muutoksesta sosiaalisessa mediassa.

”On tullut aika kertoa faneillemme ja metalliyhteisölle, että Brad Parris jättää Nilen tänä vuonna. Olemme olleet tietoisia asiasta ja työskennelleet yhdessä Bradin kanssa siirtymän aikana.”

”Brad on ollut Nilen esimerkillinen jäsen vuodesta 2015, ja hän on toiminut aina ammattitaitoisesti ja suoraselkäisesti. Hän poistuu parhaassa mahdollisessa hengessä, keskittyen muihin projekteihin ja perheeseen. Ystävyys- ja veljessiteemme pysyy yhtä vahvana kuin aina, ja toivomme hänelle pelkkää hyvää musiikillisella matkallaan. Nilen kiertue- ja äänitysvelvoitteet säilyvät ennallaan. Muutokset ovat luonnollisia yli 25 toimineelle yhtyeelle ja lupaamme faneillemme pysytellä yhtä aitoina ja brutaaleina kuin aina!”

Orkesteri etsii Parrisille korvaajaa avoimella haulla, ja pestistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]