Basistivirtuoosi Stu Hamm saapuu uuden trionsa kanssa Suomeen

Stuart "Stu" Hamm on tuttu muun muassa Steve Vain ja Joe Satrianin klassikkolevyiltä.

Palkittu, erityisesti slapping- ja kahden käden tapping -tekniikoistaan tunnettu basistivirtuoosi Stuart ”Stu” Hamm saapuu Suomeen. Sähköbassopioneeri konsertoi uuden trionsa kanssa Espoon Sellosalissa 4. maaliskuuta. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Muun muassa Jaco Pastoriuksen ja Stanley Clarken viitoittamaa tietä jatkava Hamm on levyttänyt mittavan uransa aikana muun muassa Steve Vain ja Joe Satrianin kaltaisten kitaravirtuoosien kanssa ja julkaissut kymmenkunta sooloalbumia sekä opetusvideoita. Hamm on palkittu lukuisia kertoja Guitar Player -lehden vuosiäänestyksissä vuoden parhaana basistina.

Sellosalin konsertissa kitaran varressa nähdään Journey-rumpali Steve Smithin ja kitaralegenda Pat Methenyn kanssa yhteistyötä tehnyt saksalainen Torsten de Winkel sekä rummuissa hänen maanmiehensä Felix Dehmel. Über Hits Tour -konsertin materiaali koostuu Stu Hammin edellä mainittujen kitaristien kanssa äänittämistä ja esittämistä kappaleista, unohtamatta tietenkään herran mittavaa omaa tuotantoa.