Battle Beast matkaa myrskyn silmään – kuuntele uusi single, kaksi kookasta keikkaa koto-Suomeen julki

Terhi Ylimäinen

Battle Beast esittelee jälleen kappaleen verran lisää tammikuussa julkaistavaa kuudetta albumiaan. Tänään tuli julki upouusi kappale nimeltä Eye of the Storm, joka sai kaverikseen myös nasevan musiikkivideon. Katso tämä tuotos alempaa.

Eye of the Storm on biisi siitä yhdestä asiasta, jokaisen meidän omasta kiintopisteestä, joka auttaa pitämään pään pinnalla maailman myrskyjen murjoessa. Se on nostattava ja voimaannuttava bängeri, joka potkii parhaiten, kun äänenpaine huitelee kympin yläpuolella”, kertoo kitaristi Joona Björkroth tiedotteessa.

Circus of Doom -albumi julkaistaan 21. tammikuuta. Levyä juhlistetaan Suomessa kahdella kookkaalla keikalla Helsingissä ja Tampereella: 4. helmikuuta orkesteri esiintyy Helsingin Jäähallissa Black Box -tiloissa ja 5. helmikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella.

Liput keikoille tulevat myyntiin tiistaina 30. marraskuuta. Helsingin liput myy Lippupiste, Tampereen liput löytyvät Lippupisteesä ja Tiketistä. Hinnat ovat alkaen 42,50 euroa. Yhtyeen loppuvuoden keikat on listattu musiikkivideon alapuolelle.

Battle Beast -keikat 2021:
1.12. Joensuu, Kerubi
2.12. Joensuu, Kerubi
3.-4.12. John Smith Frozen Festival
4.12. Rauha, Holiday Club Saimaa
5.12. Turku, Logomo
10.12. Köyliö, Lallintalo
17.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
18.12. Oulu, Tullisali