Artisti: Battle Beast

Tuska tiedottaa uusista esiintyjistä: Battle Beast, Loudness, Marko Hietala ja muita nimiä julki

Tuska Open Airin kattaus vahvistuu. Tiedote kertoo, että Helsingin Suvilahdessa esiintyvät aiemmin julkistettujen aristien lisäksi Battle Beast, Marko ”Marco” Hietala, Loudness, Dark Sarah, Visions of Atlantis, Warkings ja Goatburner. Kaikenmoista on siis taas tarjolla!

Battle Beastin suunnitelmat selvillä: neljä muhkeaa Suomen-keikkaa, uusi levy ja iso Euroopan-kiertue

Battle Beastilla on edessään kiireinen alkuvuosi. Orkesteri on jo aiemmin kertonut julkaisevansa viidennen levynsä alkuvuodesta, ja nyt tiedotetaan, että albumin myötä bändi tekee kotimaassaan neljä kookasta keikkaa ennen pitkää Euroopan-kiertuettaan.

Mitä kuuluu Battle Beastille? Noora Louhimo antoi tilannepäivityksen: ”Tunnelma on nykyään erilainen”

Ovatkohan Battle Beast ja Beast in Black valinneet saman käytännön kuin Beatles ja Rolling Stones aikanaan? Kaksi viimeksi mainittua varoivat visusti julkaisemasta uutta musiikkia liian lähellä toisiaan, kun molempia hyödytti, ettei toista brittisuosikkia ollut jakamassa valokeilaa julkaisuhetkellä. Tämä sopinee myös suomalaisiin metalliyhtyeisiin: Battle Beastin Bringer of Pain julkaistiin helmikuussa 2017, Beast in Blackin Berserker marraskuussa 2017 ja alkuvuodesta 2019 on taas Battle Beastin vuoro.