Artisti: Battle Beast

Miten sujuu Steve’n’Seagullsilta Battle Beastin radiohitti? Yhtye kokeilee onneaan Noora Louhimon avustuksella

Steve’n’Seagullsin komea videosarja jatkuu! Luontodokumenttien hengessä tehdyn Seagull’s Nest -sarjan ensimmäisessä osassa vieraili Stratovarius-laulaja Timo Kotipelto, ja tällä kertaa yhtyeen laulajaksi asettuu Battle Beastin Noora Louhimo. Yhdessä osapuolet kokeilevat, saisiko Battle Beastin vauhdikkaan Eden-hitin sovitettua kantrihenkiseksi balladiksi. Kuuntele lopputulos alempaa!

Noora Louhimo esittelee sooloprojektinsa, ja nyt mennään aika kauas Battle Beastin reviiriltä

Kappas, tämä kiinnostaa varmasti monia. Battle Beastin laulajana maailmanmaineeseen kohonnut Noora Louhimo julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa 5. maaliskuuta, ja nyt saatiin kuultavaksi projektin ensimmäinen single. Kun Battle Beast ammentaa perinteisen heavy metalin nahantuoksuisesta maailmasta, Louhimon soolotuotanto on sen sijaan 1990-luvulta kalskahtavaa, artistin omien sanojen mukaan kantrista ammentavaa kevytrockia. Melkoista!

Tuska Utopia -konseptin kakkosbändi julki: Battle Beast nähdään spesiaalikeikalla marraskuussa

Tuska lanseerasi viime viikolla Tuska Utopia -konseptin metallikeikkatilannetta helpottamaan. Kun todelliset tuskailut jäivät viime kesänä välistä eikä helpotusta poikkeusoloihin ole näkyvissä, yleisölle tarjotaan huolella ja rakkaudella toteutettuja striimikeikkoja elävän musiikin nälkää helpottamaan. Keikkasarjan ensimmäinen julkistus oli Turmion Kätilöiden keikka 13.11., ja nyt tulee jatkoa.