Artisti: Battle Beast

Torille! Arch Enemyn Alissa White-Gluz nimeää suosikkinaislaulajansa, ja Suomi mainittu

Suomalaiset naiset ovat kovia esittämään metallimusiikkia, ja tämän on huomannut myös Arch Enemyn Alissa White-Gluz. Kanadalaislaulaja ennätti mukaan Sobre la Dosis -podcastin haastatteluun ja vastasi pikantisti kolmeen toimittajan laatimaan kysymykseen. Yksi näistä koski White-Gluzin suosikkinaislaulajia, ja armoitetun murisijan vastaus ilahduttanee suomalaisia raskaan rockin ystäviä.

Battle Beast ryydittää uutta albumiaan myös musiikkivideolla – kappaleeksi valikoitui varsin hitikäs esitys

Battle Beast julkaisi tänään uuden Circus of Doom -albuminsa kaiken kansan kuultavaksi. Yhtye oli myös säästänyt vielä yhden musiikkivideon julkaisupäivää varten, ja videokappaleeksi valikoitui esitys nimeltä Wings of Light. Siinäpä onkin sen verran hitikäs biisi, että jos tämä ei Keski-Euroopan metalliväkeen uppoa, niin ei sitten mikään. Vähän tulee Anette Olzonin ja Jani Liimataisen Dark ELement -yhtyeen radiohitti Songs the Night Sings mieleen.

Battle Beast teki voimakappaleen kaikille väheksytyille ja syrjityille – katso uusi Where Angels Fear to Fly -video

Myös Battle Beast esittelee tänään uutta tuotantoa. Orkesterin uusin single on nimeltään Where Angels Fear to Fly, ja kappaleeseen on tehty samaan hengenvetoon myös musiikkivideo. Katso tämä Markus Niemisen ohjaama tuotos alempaa.