Artisti: Battle Beast

Noora Louhimo esittelee sooloprojektinsa, ja nyt mennään aika kauas Battle Beastin reviiriltä

Kappas, tämä kiinnostaa varmasti monia. Battle Beastin laulajana maailmanmaineeseen kohonnut Noora Louhimo julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa 5. maaliskuuta, ja nyt saatiin kuultavaksi projektin ensimmäinen single. Kun Battle Beast ammentaa perinteisen heavy metalin nahantuoksuisesta maailmasta, Louhimon soolotuotanto on sen sijaan 1990-luvulta kalskahtavaa, artistin omien sanojen mukaan kantrista ammentavaa kevytrockia. Melkoista!

Tuska Utopia -konseptin kakkosbändi julki: Battle Beast nähdään spesiaalikeikalla marraskuussa

Tuska lanseerasi viime viikolla Tuska Utopia -konseptin metallikeikkatilannetta helpottamaan. Kun todelliset tuskailut jäivät viime kesänä välistä eikä helpotusta poikkeusoloihin ole näkyvissä, yleisölle tarjotaan huolella ja rakkaudella toteutettuja striimikeikkoja elävän musiikin nälkää helpottamaan. Keikkasarjan ensimmäinen julkistus oli Turmion Kätilöiden keikka 13.11., ja nyt tulee jatkoa.

Kaupungissa rokataan sittenkin – Rock in the City -festivaali toteutetaan erityisjärjestelyin kolmella paikkakunnalla

Rock In The City -festivaalikiertue oli alunperin tarkoitus järjestää tänä kesänä kymmenessä eri kaupungissa ennen kuin koronavirus sotki nämä suunnitelmat. Suurin osa keikkapäivämääristä jouduttiin luonnollisestikin perumaan, mutta nyt kaupunkirokkauksen ystävät ovat saamassa balsamia haavoilleen.