Beast in Blackin Kasperi Heikkinen vastaa Udo Dirkschneiderin syytöksiin: ”Onhan tuo surullista toimintaa”

7.9.2018 13:37

Uutisoimme aikaisemmin tänään, miten laulajasuuruus Udo Dirkschneider lausui Metal Forces -lehden haastattelussa happamia sanoja entisestä yhtyetoveristaan, nykyään Beast in Blackissä soittavasta Kasperi Heikkisestä. Heikkinen soitti Udon bändissä vuosina 2013–17.

Dirkschneider sanoi, ettei Heikkinen ”todellakaan ole joukkuepelaaja” ja syytti sekä Heikkistä että toista entistä kitaristiaan Bill Hudsonia egoilusta. Heikkinen on väitteistä ihmeissään.

”Eihän sille mitään mahda, jos tämä on hänen näkemyksensä asiasta, mutta onhan tuo todella surullista, tarpeetonta ja epäammattimaista toimintaa. Ihmettelen vain, miksi hän kokee tarpeelliseksi kommentoida asiaa nyt tuohon sävyyn, yli puolitoista vuotta bändistä lähtöni jälkeen”, Heikkinen sanoo.

”Kuka tahansa, joka on lukenut Udon mielipiteitä esimerkiksi nykyisen Acceptin tekemisistä, voi vetää omat johtopäätöksensä kaverin kommenttien motiiveista ja siitä, miten vakavasti ne kannattaa ottaa. Toisaalta myös Bill Hudsonin aiemmin antama lausunto kertonee ihan riittävästi siitä, miten eri tavalla asiat voi nähdä, riippuen keneltä kysytään.”

Heikkinen viittaa Hudsonin elokuussa Blabbermouthille antamaan haastatteluun, jossa kitaristi kuittasi Dirkschneiderin hänestä antamat lausunnot yksiselitteisesti höpöpuheiksi.

”Jokainen osa Udon lausuntoa on valetta. Erosin bändistä jo ennen Amerikan-kiertueen alkua, mutta bändin managerin pyynnöstä hoidin vielä kiertueen loppuun. Sen jälkeen minua pyydettiin vielä mukaan Eurooppaan – tämä kertoo, etteivät Udon kommentit pidä paikkaansa”, Hudson sanoi. Udo oli tahollaan väittänyt erottaneensa kitaristin sen sijaan, että tämä olisi eronnut itse.

”Kukaan ei koskaan sanonut minulle, että ’tämä ei toimi’. Erosin bändistä, olin kiertueella mukana managerin pyynnöstä ja sitten lähdin lopullisesti”, Hudson jatkoi.

Heikkinen lisää olevansa kaikesta huolimatta iloinen ajastaan Dirkschneiderin bändissä.

”Olen edelleen suunnattoman ylpeä siitä, mitä teimme bändin kanssa vuosina 2013-2017, eivätkä edes nämä Udon katkerat ja turhat kommentit pysty pilaamaan lukemattomia hienoja muistoja niiltä ajoilta”, Heikkinen sanoo.

”Keskityn nyt täysillä Beast in Blackin tulevaisuuden kuviohin, muun muassa uuden studiolevyn tekoon, tulevaan Euroopan kiertueeseen Nightwishin kanssa ja ensi vuoden keikkajuttuihin.”

Lisää luettavaa