Behemoth julkaisi uuden maistiaisen tulevalta albumiltaan – video osoittautui ”niin shokeeraavaksi”, että tarvittiin toinenkin versio

27.7.2022 22:14

Puolalainen Behemoth tarjoilee uutta maistiaista syyskuun 16. päivä ilmestyvältä Opvs Contra Natvram -albumiltaan. Yhtye julkaisi levyltä aiemmin Off To War!, jonka voit kuunnella täältä.

”The Deathless Sun” -niminen kappale on saanut kylkeensä ei yhtä vaan kokonaiset kaksi musiikkivideota, ensin tehdyn ”shokeeraavuudesta” johtuen.

”Behemoth on vihannut Kristusta eri tavoin aina vuodesta 1991 saakka, ja kykenemme edelleen keksimään pyörän uudelleen!” keulakuva Adam ”Nergal” Darski kommentoi. ”Olemme hyvin ylpeitä esitellessämme uusimman videon tähän tarkoitukseen tulevalta albumiltamme. Tämä raita sisältää aspekteja, joita monet Behemoth-faneista musiikissamme pitävät, reilusti aggressiota ja melodioita. Se kontrasti on syy sille, että päätimme julkaista tälle singlelle kaksi mahtavaa videota . Toinen on hyvin shokeeraava… jopa siinä määrin, että meidän täytyi luoda kokonaan uusi video julkaistavaksi sen kanssa! Valitse siis harkiten! Kuten aina, odotan innolla reaktioitanne. Nauttikaa kyydistä!”

Molemmat videoista ovat tarkastettavissa alta.

Lisää luettavaa