Bernard Butler saapuu Suomeen myös klubikeikoille – entinen Suede-maestro esiintyy Helsingissä ja Tampereella

Butler esiintyy G Livelabissa Helsingissä 15.9. ja Tampereella 16.9.
28.4.2023 17:48

Brittikitaristi Bernard Butler saapuu ensimmäistä kertaa soolokeikoille Helsinkiin ja Tampereelle. Artisti nähdään G Livelabissa perjantaina 15. syyskuuta Helsingissä ja lauantaina 16. syyskuuta Tampereella.

Butler tuli tunnetuksi Sueden alkuaikojen kitaristina ja toisena säveltäjänä. Sueden jälkeen hän perusti McAlmont & Butler duon yhdessä David McAlmontin kanssa. Hän on myös julkaissut kaksi sooloalbumia ja For All Our Days That Tear the Heart -yhteislevyn näyttelijä Jessie Buckleyn kanssa. Parhaillaan Butlerilla on valmisteilla albumi folk-artisti Sam Leen kanssa.

Butler on tuottanut muun muassa Manic Street Preachersiä, The Libertinesiä, Trickyä, Sophie Ellis-Bextoria, Texasia ja Mark Eitzeliä. Hän on myös soittanut kitaraa Pet Shop Boysin, Bryan Ferryn, Roy Orbisonin, Neneh Cherryn, Robert Plantin ja Teenage Fanclubin levyillä tai keikoilla.

Liput molemmille keikoille voi ostaa G Livelabin sivuilta 35 euron hintaan. Elokuussa Butlerin voi nähdä myös Epäjohdonmukaiset tanssiaiset -festareilla Rukajärvellä.

Lisää luettavaa