”Biisi kertoo yhdestä niistä monista tilanteista, kun olen riisunut suojakilpeni ja tullut satutetuksi” – Godsmack tulee taas, kuuntele uusi single

Sully Ernan johtama ryhmä julkaisee uuden albumin huhtikuussa.
1.3.2018 12:24

Amerikkalainen raskasrockyhtye Godsmack katkaisee neljän vuoden levytystaukonsa 27. huhtikuuta, jolloin päivänvalon näkee bändin seitsemäs studioalbumi When Legends Rise. Kyseessä on ensimmäinen julkaisu sen jälkeen, kun bändi lopetti yhteistyön kaikkien aiempien pitkäsoittojen julkaisijana toimineen Universalin kanssa. Ensimmäisenä singlemaistiaisena levyltä on julkaistu kappale Bulletproof.

”Lauluni käsittelevät aina aiheita ja asioita, jotka ovat vaikuttaneet minuun tunnetasolla. Mutta tehdessäni niin minun täytyy olla myös rehellinen ja haavoittuvainen. Haaste on päättää, miten paljastava haluat olla henkilökohtaisten asioiden kanssa. Mutta olen oppinut vuosien varrella, että minulle on parempi olla läpinäkyvä joskus jopa häpeäpisteeseen saakka kuin pitää tuskaa sisälläni”, nokkamies Sully Erna kuvailee.

”Biisi kertoo yhdestä niistä monista tilanteista, kun olen riisunut suojakilpeni ja tullut satutetuksi. Tällainen toisten ihmisten välinpitämättömyys on se, mikä ennen pitkää kovettaa ja pakottaa rakentamaan suojamuurin ympärilleen. Kun tai jos ympyrä joskus sulkeutuu ja he yrittävät takaisin lähellesi, teet itsestäsi luodinkestävän.”

Sully Erna sanoo halunneensa kehittyä biisintekijänä eteenpäin When Legends Risella.

”Halusin levittää siipiäni entistä enemmän ja käyttää hyväksi kaikkia niitä kokemuksia, joita minulla on kertynyt tehdessäni monentyyppistä musiikkia vuosien varrella. Halusin esitellä uudemman, tuoreemman ja kypsemmän soundin, mutta pitää silti Godsmackin voiman tallessa.”

Lisää luettavaa