Billy Corganilta huomionarvoinen viesti Smashing Pumpkinsin ystäville: vanha jengi on pian koossa taas!

The Smashing Pumpkins vuonna 1993.

Smashing Pumpkinsia vaihtelevalla menestyksellä kaikki nämä vuodet luotsannut Billy Corgan kertoi Wlup-radiokanavan haastattelussa, että yhtyeen kultakauden miehistö on pian jälleen yhdessä. Tai no, ainakin lähes koko kultakauden miehistö, ja ainakin hetken aikaa.

Ultimate Guitarin aiheesta kirjoittamassa uutisessa kerrotaan, että neuvottelut kitaristi James Ihan kanssa ovat niin hyvällä mallilla, että reunion on jo varsin todennäköinen. Corgan kuitenkin toppuuttelee tilannetta lisäämällä, ettei paluu ole välttämättä järin pitkäikäinen.

”Tämä reunion-homma on hieman outo, koska sen suhteen kaikilla kuulijoilla on omat odotuksensa. Asenteeni on, että jos teemme sen, teemme sen ilahduttaaksemme yleisöä. Emme halua mennä vastavirtaan sen suhteen, mitä ihmiset haluavat kuulla”, Corgan sanoo.

”Mutta olen vain rajallisesti kiinnostunut tämäntyyppisestä jutusta. En aio sijoittaa siihen 14 vuotta elämästäni.”

Kitaristi-Iha on siis viittä vaille mukana, ja rumpali Jimmy Chamberlin kiinnitettiin bändin keikkakokoonpanoon jo vuonna 2015. Ainoastaan basisti D’arcy Wretzky puuttuu, ja hänen tilanteestaan ei tähän hätään ole tarkempaa tietoa. Toivottavasti hänetkin nähdään mukana!