Björkilta hyväntekeväisyyssingle, Thom Yorke mukana

27.10.2008 17:04

Islantilaistähti Björkin uusi Náttúra-single on saanut julkaisunsa. Piirun verran vaille neljä minuuttia kestävä kappale on ostettavissa digitaalisesti esimerkiksi täältä. Kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen.

Islantilaistähti Björkin uusi Náttúra-single on saanut julkaisunsa. Piirun verran vaille neljä minuuttia kestävä kappale on ostettavissa digitaalisesti esimerkiksi täältä. Kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Samalta sivulta löytyy myös enemmän informaatiota Náttúrasta, joka on islantilaiseen luontoon liittyvä kampanja.

Björk vastaa Náttúra-kappaleen kirjoittamisesta ja tuotannosta. Mukana ovat myös Radioheadin Thom Yorke (taustalaulu) sekä muusikot Brian Chippendale (Lighting Bolt) Matthew Herbert ja Mark Bell. Kyseessä on jo toinen kerta, kun Björk ja Yorke tekevät yhteistyötä. Ensimmäisen kerran kaksikko työskenteli I’ve Seen It All -biisin kimpussa vuonna 2000.

Náttúra-kampanja ei ole herättänyt Islannissa pelkästään positiivisia reaktioita ja paikallinen senaattori onkin kutsunut Björkiä muun muassa lapselliseksi. Laulajan vastaus on luettavissa täältä.

www.bjork.com

Lisää luettavaa