Artisti: Björk

Islantilaiskoulussa lienee hieroskeltu silmiä pariinkin otteeseen, kun tanssiaisten tiskijukaksi saapui melkoinen yllätysnimi

Siinä missä allekirjoittaneen kouluvuosien tanssiaisissa viskeltiin raajoja lähinnä Offspringin ja E-Roticin sulosointujen tahtiin, eräässä islantilaiskoulussa vietettiin hiljattain iltaa astetta, tai oikeastaan pariakin päheämmissä tunnelmissa.

Millaista artistia itse Björk hehkuttaa estoitta? Se nähdään huomenna Helsingissä

Helsingin Siltasessa järjestetään huomenna 21. kesäkuuta keikka, johon kannattaa suunnata, jos haluaa päästä myöhemmin toteamaan, että ”näin tämänkin ison staran jo silloin, kun se soitti vielä pikkuklubeilla”. Klubilla nimittäin konsertoi Jófríður Ákadóttir, joka paremmin JFDR-artistinimellään tunnetaan ja jolle on siellä täällä povattu ruusuista tulevaisuutta.

Björkin visuaalisesti huima erikoisshow tulee kesällä Finlandia-taloon

Islantilainen musiikkinero Björk tulee heinäkuussa Suomeen. Viime vuonna Utopia-albumin julkaissut, täysin omanlaistaan musiikkia tekevä Björk konsertoi Helsingin Finlandia-talossa 17.7., ja luvassa on intiimitunnelmainen erikoiskeikka. Emme kehoita missaamaan, joten kannattaa olla kärppänä kun lipunmyynti käynnistyy maanantaina 4.6. klo 9. Ostorajoituksena on enintään 4 lippua per asiakas.