Black Crowes -rumpalilta kysyttiin, kuka on ”pahin persläpi” johon tämä on urallaan törmännyt – vastaus oli melkoisen yllättävä

8.9.2019 23:52

The Black Crowesin rumpujakkaralta tunnettu Steve Gorman nimesi hiljattaisessa Radio Forrestin haastattelussa töykeimmän henkilön, johon on urallaan törmännyt. Yllättävä nimi paljastui, kun mieheltä tiedusteltiin suoraan, kuka on pahin persläpi johon tämä on rock & roll -piireissä törmännyt.

”Max Weinberg, E Street Bandin rumpali”, mies sanoo. ”Olen tavannut miehen kolmesti ja hän on ollut suorastaan tyrmistyttävän töykeä, karkea ja epämiellyttävä. Hän on äkäinen vanhus, enkä kunnioita häntä tippaakaan… Hän näki oikein vaivaa ollakseen minulle töykeä. En ole hänestä edes sen vertaa kiinnostunut, että selvittäisin miksi. Pidin sitä kaikkina kolmena kertana jopa hauskana, sillä kyseessä oli kuitenkin sen luokan performanssi. Hänellä on ongelma minun tai Black Crowesin tai pitkien ihmisten kanssa. Kuka tietää? Minulla on ollut kuitenkin kolme mahdollisuutta naureskella sille, kuinka koomisen epäkohtelias hän on.”

Mahtaako mies sitten olla tavannut Maxin poikaa, Slipknotissa rumpaloivaa Jay Weinbergiä?

”En ole. En tiedä hänen pojastaan mitään muuta kuin sen, että olen kuullut hänen olevan fantastinen rumpali”, Gorman sanoo.

Voit kuunnella Gormanin haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa