Black Label Society hassuttelee 50-luvun kauhuleffojen hengessä – Bileet saavat verisen käänteen Set You Free -videolla

Kappale löytyy yhtyeen tulevalta pitkäsoitolta.
24.8.2021 11:49

Ozzy Osbournen kitaristinakin tunnettu Zakk Wylde julkaisee loppuvuodesta uuden pitkäsoiton Black Label Society -yhtyeensä kanssa. 26. marraskuuta ilmestyvä Doom Crew Inc. on vuodesta 1998 toimineen yhtyeen 11. studioalbumi. Maistiaisena tulevasta on nyt tarjolla kappale Set You Free, jonka musiikkivideo on tehty 1950-luvun b-luokan kauhuelokuvien hengessä. Videon pariin pääset tuosta yläpuolelta.

Uudella levyllä Wylden rinnalla soittavat kitaristi Dario Lorina, basisti John ”J.D.” DeServio sekä rumpali Jeff Fabb. Wylden mukaan uusi levy poikkeaa aiemmista ainakin siinä, että tällä kertaa kitarasankari ei vastaa yksin kaikista soolo-osuuksista, vaan Dario Lorinalla on paljon isompi rooli myös liidikitaristina.

”Otin Isä Darion enemmän mukaan sooloihin ja minua tuplaamaan. Tämä levy on aiempaa enemmän kahden kitaran levy harmonioineen, yhteensoittoineen ja soolojen vaihtoineen. Kaikki tämä kumpuaa keikoiltamme, joissa meillä on tapana mennä yleisöön ja soittaa pidennettyjä sooloja kappaleissamme”, Wylde kertoo.

Lisää luettavaa