Zakk Wyldeä ei kuulla tulevalla Ozzy Osbourne -albumilla – näin mies itse kommentoi poisjääntiään

12.8.2021 20:31

Ozzy Osbournen pitkäaikainen kitaristi Zakk Wylde vahvistaa, ettei hän ole mukana Pimeyden prinssin tulevalla albumilla.

Aiemmin tänä vuonna Ozzy kertoi työskentelevänsä uuden albumin parissa tuottaja Andrew Wattin kanssa. Kaksikko vastasi myös Ozzyn viimevuotisesta Ordinary Man -albumista. Kyseisellä levyllä kitaraosuuksista vastasi suurelta osaksi Watt itse, mutta mukana hääri myös varsin nimekkäitä vierailijoita Slashista Tom Morelloon. Wyldeä ei levyllä kuitenkaan kuultu.

Mies vakuuttaa nyt Classic Rockille, ettei poissaolo Ozzy-albumeilta häiritse häntä.

”Ei ollenkaan”, mies toteaa. ”Mielestäni hän teki Andrewin kanssa loistavaa työtä. En ole mukana uudellakaan levyllä. Se on jälleen Ozzin ja Andrewin juttu. Ymmärrän miksi en ole mukana studiossa. Ozz sanoi kerran, että hän ei halunnut olla Black Label Societyn laulaja: ’Sinulla on nyt oma juttusi, joten mene tekemään sitä.'”

”Minun ei tarvitse olla mukana kaikessa mitä Ozz tekee”, Wylde jatkaa. ”Olen aina hänen ja Sharonin palveluksessa. Jos he soittavat minulle ja pyytävät menemään ruokkimaan koiriaan seuraavaksi kolmeksi päiväksi… olen paikalla.”

Mieheltä kysyttiin myös, odottaako hän olevansa osa Ozzyn kiertuebändiä vuonna 2022.

”Kyllä. Ozz on saamassa itseään takaisin kondikseen, ja sitten palaamme tien päälle.”

Lisää luettavaa