Zakk Wyldeltä kysyttiin suosikkilevyä Black Sabbathilta – tuli paljastaneeksi yllättävän albumin, jota Ozzy Osbourne ei niin arvosta

Ozzy Osbournen kitaristina aikamme suurimpien kepittäjien joukkoon itsensä tiluttanut Zakk Wylde oli hiljattain Sirius XM:n haastateltavana.

Miekkoselta kysyttiin juttutuokion tuoksinassa muun muassa hänen lempilevyään Black Sabbathin tuotannosta. Vastauksessaan Wylde paljasti yllättävän levyn, jota Ozzy ei rankkaa Sabbath-klassikoiden joukkoon.

”Se on hassu juttu, sillä muistan lukeneeni jutun, jossa Ozzy sanoi, että hänen mielestään Sabbath Bloody Sabbath oli viimeinen klassinen Sabbath-albumi”, Wylde sanoo. ”Ajattelin, että oikeastiko? Et laske Sabotagea siihen joukkoon? Minun makuuni Sabotage on mielettömän hyvä. Ozzy laulusuoritukset sillä – ja minä rakastan hänen laulujaan kaikilla levyillä – menevät kaikkien aikojen parhaimpien joukkoon. Symptom of the Universe, hän tykittelee sillä täysillä. Thrill of it Allilla hänen laulunsa on bluesahtavaa. Mutta Ozzy ei juuri tuota levyä arvosta.”

”Muistan kysyneeni Geeziltä [Geezer Butler] työskennellessämme Ozzmosis-levyn parissa, että jos joku ei olisi koskaan kuullut Black Sabbathia ja hänelle pitäisi antaa vain yksi levy kertomaan, että ’tässä meistä on kyse’, niin mikä se olisi. Hän vastauksensa oli Master of Reality.”

Katso pätkä haastattelusta alta.