Blind Channel julkaisi seuraajan Euroviisu-hitilleen – ”Sopii täydellisesti tähän hetkeen, jossa vihaajat puhuvat meistä ’yhden hitin ihmeenä'”

Kiril Juha Kainulainen

Blind Channel on julkaissut jatkoa Euroviisujen kautta eri maiden soittolistoille levinneelle, 40 miljoonaa striimausta keränneelle Dark Side -hitilleen. Balboa-single on samalla bändin ensimmäinen julkaisu kansainvälisen Century Media -yhtiön kautta. Kappale löytyy myös ensi vuonna ilmestyvältä uudelta levyltä.

Dark Siden suosion myötä meiltä on kysytty useasti, miten kovat paineet meillä on seuraavan sinkun suhteen. Meillä ei ole mitään paineita. Emme ole koskaan tehneet musiikissamme kompromisseja – emmekä tee nytkään. Olemme kärsimättöminä venanneet, että saamme uutta musiikkia päivänvaloon”, yhtye kommentoi.

Balboa on bändin mukaan taistelukutsu jokaiselle tehdä töitä unelmiensa eteen. Rocky-elokuvien päähahmoon viittaava biisi valikoitui singleksi juuri sanomansa vuoksi.

”Se sopii täydellisesti tähän hetkeen, jossa vihaajat puhuvat meistä ’yhden hitin ihmeenä’ ja pandemia pilaa suunnitelmia. Balboa on muistutus siitä, ketä me olemme – ketä me olemme aina olleet. Se on violent-pop-turpasauna, joka kertoo, miten pitää kiskoa itsensä ylös tatamista jokaisen kaatumisen jälkeen.”

Blind Channelin voi (ainakin tämän hetkisten suunnitelmien mukaan) nähdä loppuvuodesta keikalla seuraavasti:

13.8. Koria, KoriaRoll
14.8. Helsinki, Allas Sea Pool klo 17 ja 20  – loppuunmyyty
15.8. Helsinki, Allas Sea Pool klo 17 (ikärajaton) ja 20 (ikärajaton) – loppuunmyyty
20.8. Seinäjoki, Stadionfest 2021
26.8. Valkeakoski, Waltikan venetsialaiset
27.8. Tampere, Särkänniemi soi