Brass Against -laulajan virtsatempaus ei johda toimenpiteisiin, poliisi vahvistaa – Sophia Urista kommentoi nyt itse tapausta

Toisin kuin eri medioissa alkuviikosta uutisoitiin, asiasta ei ole aloitettu poliisitutkintaa.

Muun muassa Toolin, Soundgardenin ja Rage Against The Machinen kappaleista tehdyistä puhallinorkesterisovituksia tunnettu Brass Against -coveryhtye on ollut viime aikoina otsikoissa laulaja Sophia Uristan virtsattua lavalla fanin päälle kesken yhtyeen keikan Welcome To Rockville -festivaaleilla Floridassa.

Eri mediat – Soundi mukaanluettuna – uutisoivat alkuviikosta, että asiasta olisi aloitettu poliisitutkinta, mutta nyt Daytonan poliisiviranomaiset ovat korjanneet tiedon ja vahvistaneet, ettei tapauksesta ole aloitettu tutkintaa eikä tempauksesta ole nostettu syytteitä. Poliisit vahvistavat, että tapauksen jälkeen hätäkeskukseen oli kyllä soitettu ja kerrottu tapahtuneesta. Soittaja oli myös pohtinut, tuleeko teosta jotain seurauksia.

”Emme ole tehneet mitään raportteja, koska me emme tosiasiassa ole olleet suoraan yhteydessä ilmoittajaan”, vahvistaa Daytona Beach Policen edustaja The Daytona Beach News-Journalille.

”Hän on puhunut ainoastaan hätäkeskukseen. Olemme yrittäneet soittaa hänelle takaisin, mutta emme ole saaneet mitään vastausta. Tämän enempää emme aio tätä asiaa kommentoida.”

Sophia Uristaa ei siis syytetä siveettömyydestä julkisella paikalla, mistä Floridassa voi saada vuoden vankeutta tai tuhannen dollarin sakot. Tempauksen seurauksena yhtye kuitenkin sai porttikiellon kaikkiin NASCARin isännöimiin tapahtumiin ja konserttipaikkoihin.

Yhtye pahoitteli tapahtunutta sosiaalisessa mediassa heti tuoreeltaan ja nyt laulaja Urista on myös itse kommentoinut kohutempaustaan omissa some-kanavissaan.

”Olen aina venyttänyt rajoja musiikissa ja lavalla. Tuona iltana menin liian pitkälle. Rakastan perhettäni, bändejäni ja fanejani enemmän kuin mitään muuta ja tiedän, että se mitä tein loukkasi tai satutti joitain. Pyydän anteeksi ja haluan heidän tietävän, ettei se ollut tarkoitukseni. En ole shokkiartisti, musiikki on minulle aina etusijalla. Olen kiitollinen siitä tuesta, jota olen myös saanut”, Urista kommentoi.