Brian May haluaisi edelleen tehdä jatko-osan Queen-elokuvalle – ”Kerrottavaa kyllä löytyy”

29.6.2023 21:11

Queen-kitaristi Brian May kertoo SiriusXM:n Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelmassa haluavansa edelleen tehdä jatkoa Bohemian Rhapsody -menestyselokuvalle.

Vuonna 2018 julkaistu raina on kaikkien aikojen tuottoisin musiikillinen elämäkertaelokuva yli miljardin dollarin lipputuloillaan.

”On totta, että olemme puhuneet siitä”, May sanoo mahdolliseen jatko-osaan viitaten. ”Tekisimme sen erittäin mielellämme. Kyse on oikean käsikirjoituksen löytämisestä. Meiltä kesti 12 vuotta löytää oikea kässäri alkuperäiseen elokuvaan, joten ei liene mikään yllätys, että helppoa se ei ole. Kerrottavaa kyllä löytyy — Bohemian Rhapsodyn jälkeen tapahtui todella paljon — mutta olisiko siitä elokuvaksi, en tiedä. Emmekä halua julkaista tai tehdä sitä ennen kuin olemme varmoja, että se toimii ja liikuttaa ihmisiä samoin kuin edeltäjänsä. Lyhyt vastaus on, että haluaisimme tehdä sen, mutta emme ole vielä löytäneet oikeaa toteutustapaa.”

”Olisi kiva saada samat neljä kaveria näyttelemään meitä, koska he ovat niin mielettömiä”, May jatkaa. ”Rami [Malek, Freddie Mercuryn esittäjä] on hämmästyttävä. Gwilym [Lee], joka näytteli minua — uskomaton. Hän onnistui huijaamaan lapsiani. Lapset luulivat minun antaneen hahmolle äänen, mutta se oli hän.”

Lisää luettavaa