Brian May ja Roger Taylor paljastavat äänittäneensä uutta Queen-materiaalia – lopputulos kuitenkin hylättiin: ”Siinä oli ainesta”

Sami Turunen

Queenin Brian May ja Roger Taylor paljastivat Classic Rock -lehden haastattelussa yrittäneensä työstää uutta Queen-kappaletta laulaja Adam Lambertin kanssa. Lopulta vielä keskeneräiseksi kuvailtu kappale jäi kuitenkin julkaisematta.

”Äänitimme kappaleen, jota emme saaneet täysin valmiiksi”, Taylor kommentoi. ”En muista sen nimeä. Taisimme vielä vasta keskustella siitä, miksi sitä pitäisi kutsua.”

”Työstämämme biisi oli peräisin ystävältä”, May lisää. ”Siinä oli ainekset hienoon biisiin, mutta emme saaneet koodia murrettua. Emme päässeet maaliin asti.”

Äänityssession kerrotaan tapahtuneen Nashvillessä kesken Queenin ja Adam Lambertin Yhdysvaltain-kiertueen.

Vaikka kyseinen kappale onkin ainakin toistaiseksi laitettu naftaliiniin, Taylor ei tyrmää mahdollisuutta tehdä vielä jonakin päivänä uutta Queen-albumia Lambertin kanssa.

”Olisi kiva tehdä jotain”, mies toteaa. ”En sulkisi sitä mahdollisuutta pois. Adam on sanonut, että ’Milloin vain tarvitsette minua laulamaan johonkin…’ Jos kaksi muuta päättävät, että tehdään jotain, niin olen mukana.”