Bring Me The Horizon -laulajan kova viikko

Bring Me The Horizonin laulajalla Oli Sykesillä on ollut melkoinen viikko.

Ensin Amerikan-kiertueella olevan Bring Me The Horizoninin keikka Salt Lake Cityssa sai melkoisen startin, kun yleisöstä lensi pulloja ja muuta tavaraa estradille heti intronauhan vaiettua.

Kohta Sykes keskeytti konsertin ja käski "roinan heittäjiä poistumaan salista tai tulemaan lavalle kertomaan, mikä heidän ongelmansa oikein on". Muutama yleisön edustaja ottikin käskyn kirjaimellisesti ja yritti hyökätä solistin päälle estradilla.

Niin lavalla kuin yleisön joukossa puhkesi rajuja tappeluja välikohtauksen vuoksi.

Videomateriaalia täällä.

Muutamaa päivää myöhemmin laulaja heräsi Los Angelesissa uutiseen, jonka mukaan 20-vuotias britti David Russell oli esiintynyt internetissä Sykesinä ja houkutellut vale-Facebook-sivun avulla amerikkalaisen Maricar Benedicton luokseen.

Tämän jälkeen Russell oli yrittänyt puukottaa Benedicton kuoliaaksi, väittäen "tytön pilanneen hänen elämänsä". Amerikkalaistyttö selvisi välikohtauksesta ja useista puukoniskuista lopulta hengissä ja Russell on jo saanut tapauksen vuoksi elinkautisen vankeustuomion.

– Tiedän ihmisten esiintyvän internetissä minun nimelläni, mutta tämä on pelkästään hirveää. Sykes sanoi.

Samalla hän kehotti ihmisiä tutustumaan sivustoon carlyryanfoundation.com, joka antaa ihmisille tietoa sosiaalisen median vaaroista.