Artisti: Bring Me The Horizon

Rock on kaikkea muuta kuin kuollut, sanoo David Draiman – nämä ovat Disturbed-laulajan tuoreet bändisuosikit

David Draiman on palannut sosiaalisen median areenoille. Disturbed-laulaja oli aiemmin hyvinkin aktiivinen Twitter-käyttäjä, kunnes vuonna 2015 hän poistui palvelusta tykkänään. Syyksi päätökselleen Draiman kertoi myöhemmin Twitterin nihkeän ilmapiirin ja tyytymättömyyden omien viestien sisältöön.

Tom Morello ilahduttaa väkevällä bilebiisillä – Bring Me the Horizon mukana menossa

Tom Morellon tulevasta soololevystä näyttää kehkeytyvän varsin asiallinen tuotos. Elokuussa albumilta esiteltiin Bruce Springsteenin ja Eddie Vedderin tähdittämä Highway to Hell -cover (siinäpä varsin huomionarvoinen esitys!), ja nyt yleisölle tarjotaan Bring Me the Horizonin tuella tehty Let’s Get the Party Started. Vahvaa Rage Against the Machine -tunnelmaa on riffipuolella havaittavissa, mikä ilahduttaa saletisti monia Morellon ystäviä.

Tästä on metallimusiikki kaukana – Bring Me the Horizonin uusi single sai yleisön hämmennyksiin

Jos vierailee Bring Me the Horizonin Wikipedia-sivulla, siellä kuvaillaan yhtyeen soundia muun muassa ”metalcoreksi”, ”alternative metaliksi” ja ”deathcoreksi”. No, nyt näyttää siltä, että näitä termejä joudutaan harkitsemaan uudelleen, sillä bändin uusin single Medicine on silkkaa listapoppia. Kuuntele yläpuolelta.