Bruce Dickinson keskeytti Iron Maiden -keikan Jenkeissä – pöyristyi näkemästään väkivallasta

Jana Blomqvist

Iron Maiden on kiertänyt viimeisimmällä kiertueellaan kaikilla mantereilla ja esiintynyt tuhansille ja taas tuhansille ihmisille. Niinpä on huomionarvoista, kun Bruce Dickinson sanoo, että on tapahtunut jotain, mitä ei ole tapahtunut missään muualla. Ja se jotain oli, kun Bruce näki 5.9. Washingtonin Tacoma Domessa usean järjestyksenvalvojan pahoinpitelevän brutaalisti erästä Maiden-fania. Aiheesta kertoo Blabbermouth.

Yhtyeen oli tarkoitus aloittaa encore-osuutensa The Evil That Men Do -kappaleella, kun Dickinson piti tauon ja puhui näkemästään yleisölle.

”Takahuoneessa on Maiden-fani, jonka järjestyksenvalvojat hakkasivat tohjoksi. Näin, miten yksi järkkäri kurotti aidan yli ja löi itseään puolta pienempää kaveria neljä kertaa naamaan”, Dickinson sanoi.

”Siinä oli kymmenen tyyppiä mukana. Kymmenen! Ei tämä ole mitään vapaaottelua. Jos olisi, siinä olisi ollut tuomari mukana. Olemme soittaneet sadoilletuhansille ihmisille tällä kiertueella, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun jotain tällaista tapahtuu.”

”En tiedä, onko tämä tavallista tässä rakennuksessa. En tiedä, oliko tämä jokin hulluuskohtaus. Toivottavasti se kaveri pääsee sairaalaan, koska hän on pahasti verissä päin.”

Lopuksi Dickinson pyysi yleisöltä videokuvaa tapahtumista, mikäli jonkun kameraan oli sellaista tapahtunut. Toivottavasti jotain todistetta löytyi, niin että viranomaiset pystyvät tutkimaan tapahtunutta kunnolla. Katso fanin kuvaamaa videota Dickinsonin puheesta alta: