Bruce Dickinson tulistui katsojalle pahanpäiväisesti – ”Jos saatte selville kuka se oli, en välitä mitä hänelle tapahtuu”

28.4.2024 20:04

Bruce Dickinson esitteli tuimempaa puoltaan eilen illalla (27. huhtikuuta) Brasiliassa esiintyessään. Opera Hallin lavalle The Mandrake Project -sooloprojektinsa tiimoilta noussut Iron Maiden -solisti hermostui katsomosta lavalle kantautuneisiin kaasuihin.

Blabbermouth raportoi sittemmin poistetusta videosta, jolla Dickinson manaa kesken keikan.

”En pysty vittu hengittämään”, Dickinson ärisee. ”[Basisti] Tanya [O’Callaghan] ei pysty hengittämään. Sinä siellä sen vitun sähkötupakkasi kanssa, et ole syyllinen, mutta voisitko vittu vieköön tehdä tuon ulkona, okei? Jos et pysty viittä minuuttia vastustamaan addiktiotasi… joku täällä on käyttänyt pippurisumutetta. Joku mulkvisti on suihkuttanut pippurisumutetta, ja sen takia ihmiset eivät pysty hengittämään. Jos saatte selville kuka se oli, en välitä mitä hänelle tapahtuu keikan jälkeen. Yritämme sillä välin parhaamme.”

Toisella keikalta julkaistulla videolla Dickinson palaa aiheeseen.

”Pahoittelen yskimistäni”, laulaja toteaa. ”Jotkut runkkarit polttavat täällä. En pysty laulamaan jos poltatte, okei? [Tanya] yskii keuhkonsa pihalle, minua yskittää, vaimoni kakeltaa tuolla lavan takana. Se on ällöttävää. Jos haluat kuitenkin olla ällöttävä, tee se ulkona. Kurkullani on töitä. Olette maksaneet kuullakseni laulamistani, ette köhimistäni.”

Lisää luettavaa