Bruce Springsteenin huippusuosittu yhden miehen show tulossa Netflixiin

Pomon Broadway-spesiaalikeikan taltiointi saapuu suoratoistopalveluun joulukuussa.
19.7.2018 09:05

Bruce Springsteenin ”mies, kitara, huuliharppu ja tarinat”-konseptilla toteuttama Broadway-show on osoittautunut jättimenestykseksi. Lokakuussa 2016 alkaneen Springsteen on Broadway -show’n esityksien oli alkujaan tarkoitus päättyä marraskuussa 2016, mutta esityspäiviä on sen jälkeen lisätty aina vain uusia ja uusia aina kuluvan vuoden joulukuuhun saakka. Näillä näkymin viimeinen esitys tapahtuu 15. joulukuuta.

Onneksi myös me, jotka emme pääse kokemaan Pomon yhden miehen show’ta paikan päälle, saamme nähdä esityksen sentään videotallenteena. Springsteen on Broadway -spesiaali tulee suoratoistopalvelu Netflixiin 15. joulukuuta – siis silloin, kun Springsteen nousee viimeistä kertaa Walter Kerr Theaterin lavalle.

”Olemme iloisia saadessamme tuoda Bruce Springsteenin – mestarillisen tarinankertojan ja jokamiehen äänen – historiallisen show’n Netflixiin. Tämä kokemus rikkoo teatterin, konsertin ja filmin rajoja antaen maailmanlaajuiselle yleisölle mahdollisuuden päästä lähelle yhtä aikamme suurinta kulttuuri-ikonia”, suoratoistopalvelun sisältövastaava Ted Sarandos hehkuttaa tiedotteessaan.

Lisää luettavaa