The Capital Beatin singlellä maailmankuulu kuoro

16.12.2010 12:29

Suomalainen The Capital Beat -yhtye on saanut uudelle Sweet, Sweet -singlelle mukaan kuuluisan Soweto Gospel Choirin. Kuoron yhteistyö on ensimmäinen laatuaan suomalaisyhtyeen kanssa. Singlekappale on äänitetty osin Suomenlinnan Seawolf-studiolla, osin Etelä-Afrikassa.

Suomalainen The Capital Beat -yhtye on saanut uudelle Sweet, Sweet -singlelle mukaan kuuluisan Soweto Gospel Choirin. Kuoron yhteistyö on ensimmäinen laatuaan suomalaisyhtyeen kanssa. Singlekappale on äänitetty osin Suomenlinnan Seawolf-studiolla, osin Etelä-Afrikassa. Biisi on samalla esimakua The Capital Beatin maaliskuussa 2011 ilmestyvältä kakkosalbumilta.

Kaksinkertainen Grammy-voittaja Soweto Gospel Choir on aikaisemmin työskennellyt mm. Red Hot Chili Peppersin, Aretha Franklinin, Celin Dionin ja Diana Rossin kanssa. Kuoro esiintyi Oscar-gaalassa vuonna 2009 ja oli myös ehdokkaana parhaan soundtrackin kategoriassa (Disney & Pixar: Wall-e).

Kuluvana vuonna Soweto Gospel Choir on esiintynyt jalkapallon MM-kisojen avajaiskonsertissa sekä tehnyt yhteistyötä U2-yhtyeen kanssa neljän kappaleen verran ESPN:n World Cup 2010 -televisiointeja varten. Kuoro on myös tänä vuonna Grammy-ehdokkaana Grace-albumillaan maailmanmusiikki-kategoriassa.

Kappaleeseen voi tutustua täällä.

Lisää luettavaa