Cavaleran veljekset perustivat uuden yhtyeen – äänittivät ensitöikseen Sepulturan ensikiekot uusiksi

16.4.2023 16:32

Max ja Igor Cavalera ovat solmineet uuden Cavalera-kokoonpanonsa kanssa sopimuksen Nuclear Blast Recordsin kanssa. Kaksikko on ensitöikseen äänittänyt uudelleen Sepulturan debyytti-ep:n Bestial Devastationin ja ensilevy Morbid Visionsin.

”Tultuamme vuosi vuodelta kovemmiksi, sitä täytyy välillä palata sinne mistä kaikki alkoi!” Max Cavalera kommentoi. ”Nauhoitimme Bestial Devastationin ja Morbid Visionsin uudelleen hämmästyttävällä nykysoundilla, mutta raa’alla ja ajattomalla hengellä. Kansitaide kuvaa aikoja joita nyt elämme… helvetin apokalyptista tavaraa! Meillä on myös kaksi uutta biisiä noiden aikojen riffeistä, jotka tulivat suoraan selkärangasta.”

”Minusta tuntui aina etteivät alkuaikojen nauhoitteemme tehneet kunniaa tavalle, jolla esitimme kappaleet”, Igor lisää. ”Joten tämä on aivan erityislaatuinen hetkim jolloin voimme ylpeinä esitellä todellisille faneillemme kunnon versiot hämmästyttävistä Bestial Devastationista ja Morbid Visionsista aivan hullulla visuaalisella ilmeellä… nauttikaa ja nähdään pitissä.”

Rolling Stonen mukaan uuden yhtyeen logo muistuttaa Sepulturan 80-luvun vastaavaa. Bestial Devastationin uusi kappale kantaa nimeä Sexta Feira 13 ja Morbid Visionsille on lisätty Burn the Dead -niminen raita.

Levyjen julkaisuajankohdat eivät ole toistaiseksi tiedossa.

Alla uudelleen nauhoitettujen levyjen kappalelistaukset.

Morbid Visions

1. Morbid Visions
2. Mayhem
3. Troops of Doom
4. War
5. Crucifixion
6. Show Me the Wrath
7. Funeral Rites
8. Empire of the Damned
9. Burn the Dead

Bestial Devastation

1. The Curse
2. Bestial Devastation
3. Antichrist
4. Necromancer
5. Warriors of Death
6. Sexta Feira 13

Lisää luettavaa