Celine Dion ei saavukaan Suomeen – Perui koko kiertueen vakavien terveysongelmien vuoksi

Laulaja kärsii harvinaisesta jäykkyysoireyhtymästä.
26.5.2023 18:56

Vakavien terveysongelmien kanssa painiva Celine Dion on joutunut perumaan kaikki esiintymisensä kuluvalta ja ensi vuodelta. Tämä tarkoittaa sitä, että Dionin lokakuulle kaavaillut keikat Helsingissä 3. ja 4. lokakuuta on myös peruttu. Ticketmaster on palautusten tiimoilta yhteydessä lipun ostajiin ensi viikon aikana, kerrotaan toimitukseen lähetetyssä tiedotteessa.

”Olen pahoillani, että joudun tuottamaan yleisölleni pettymyksen jälleen kerran. Esiintyminen ei kuitenkaan ole mahdollista, jos terveys ei ole kunnossa. Samaan aikaan on epäreilua siirtää konsertteja kerta toisensa jälkeen ja vaikka tämä murtaakin sydämeni, ovat peruutukset tässä tilanteessa paras vaihtoehto. Haluan kuitenkin kaikkien tietävän, että en luovuta, vaan tulen takaisin. Odotan innolla, kunnes pääsen taas näkemään teitä kaikkia”, Celine Dion toteaa.

Celine Dion sairastaa harvinaista jäykkyysoireyhtymää (stiff-person syndrome), jonka oireisiin lukeutuvat muun muassa tahdonalaisten liikkeiden hitaus, asteeltaan vaihteleva lihasjäykkyys sekä lihasten kouristukset. Dion kertoi diagnoosistaan julkisesti joulukuussa 2022.

Lisää luettavaa