Charlie Benante hämmästelee vihan määrää, mitä rumpalin harteille on syydetty Pantera-reunionin tiimoilta – ”En ole eläissäni törmännyt vastaavaan”

3.4.2023 20:41

Exodus-kitaristi Gary Holt ja Anthrax-rumpali Charlie Benante jutustelivat Consequencen haastattelussa muun muassa siitä, kuinka molemmat ovat päätyneet uriensa aikana tuuraamaan yhtyeissään varsin merkittäviä osia näytelleitä soittajia. Holt astui Slayerissä Jeff Hannemanin saappaisiin kun taas Benante paukuttaa Panterassa Vinnie Paulin tilalla.

Benante sanoo, ettei ole koskaan törmännyt vastaavaan vihan määrään kuin nyt Panteran riveissä kannuttaessaan.

”En etsi tarkoituksella juttuja [netistä]”, Benante sanoo. ”Ihmiset lähettelevät minulle juttuja ja olen, että ’miksi laitoit minulle tälläistä? Miksi pilata päiväni?’ En usko että näitä kommentteja heittelevät ihmiset ymmärtävät millainen vaikutus sillä voi olla muihin. Vihasitpa tilannetta tai et, etkö voisi millään hillitä itseäsi?”

”En ole eläissäni törmännyt vastaavaan kuin nyt parin viime kuukauden aikana.”

Panteran nykykokoonpano koostuu Benanten ohella laulaja Phil Anselmosta, basisti Rex Brownista sekä kitaristi Zakk Wyldestä. Yhtye konsertoi Suomessa kesäkuun alussa Hyvinkään Rockfest-festivaaleilla. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa