Chester Benningtonin poika tulistui isänsä kuolemalla spekuloineelle netin salaliittoteoreetikolle – ”Hanki elämä”

2.4.2023 19:57

Chester Benningtonin 17-vuotias poika Tyler tyrmää netissä kiertävät isänsä kuolemaan liittyvät salaliittoteoriat.

”Nämä ovat pelkkiä yrityksiä sensationalisoida asiaa ja tehdä tragediasta iso juttu”, Tyler kommentoi.

Tyler jakoi hiljattain kuvan isästään Tiktokissa. ”Aion julkaista täällä useammin, mutta älkää seuratko minua odottaen Linkin Park -sisältöä. Olen täällä pitämässä hauskaa ja puhumassa mielenterveyden puolesta”, Tyler kirjoitti julkaisunsa yhteydessä.

Yksi käyttäjä kuitenkin kommentoi julkaisua törkeään sävyyn.

”Isäsi ei tappanut itseään! Luulen että tiedät sen kyllä! Isäsi oli sankari monille. Hän teki hyvää maailmassa eivätkä he pitäneet siitä”, käyttäjä höyrysi.

Tyler vastasi kommenttiin uudessa julkaisussaan.

”Tämä on sellaista paskaa jota en aio käsitellä sivullani”, Tyler sanoo. ”Tämä henkilö blokataan. Olen lapsi — on sopimatonta postata tai kommentoida tälläistä julkaisuihini tai kenenkään muunkaan julkaisuihin.”

”Tästä ei ole mitään todisteita; näille teorioille ei ole mitään pohjaa. Nämä ovat pelkkiä yrityksiä sensationalisoida asiaa ja tehdä tragediasta iso juttu, joten hanki elämä. Kiitos.”

”En aio sietää tälläistä käytöstä minua, perhettäni tai ketään fania kohtaan. On tuskallista tietää, että maailmassa on edelleen ihmisiä jotka kuuntelevat tälläistä huomionhakuista panettelua.”

”Tämä on ainoa video jonka aion julkaista aiheesta ja kaikkien muiden tämänkaltaisten kommenttien osalta varaan oikeuden ivata ja pilkata niiden tekijää ennen blokkaamista. Kiitos kaikille jotka ovat jättäneet kannustavia ja ystävällisiä kommentteja. Olette aidosti ystävällisiä.”

@thetylerbennington

Replying to @thoughtprovokingwisdom I will not tolerate this kind of behavior about me, my family, or any fan on my page. It pains me to know that there are still people in the world who listen to this sttention seeking slander. This is the only video i will post like this, for any other comments like this, I reserve the right to movk and ridicule you back before blocking you. Thank you to everyone who has left supportive and kind comments. You are truly kind people. #mentalhealthmatters #fuckdepression #makechesterproud #suicidepreventionawarenes

♬ original sound – Tyler Bennington

Lisää luettavaa