Children Of Bodom Petraxille lokakuussa

10.9.2007 20:16

Helsinkiläinen Children Of Bodom on valmistellut uusia kappaleita viimeisten kuukausien aikana. Bodom-solisti Alexi Laihon mukaan bändillä on "periaatteessa seitsemän tuoretta rallia valmiina".

Helsinkiläinen Children Of Bodom on valmistellut uusia kappaleita viimeisten kuukausien aikana. Bodom-solisti Alexi Laihon mukaan bändillä on "periaatteessa seitsemän tuoretta rallia valmiina".

– Ainakin kolme vielä väännetään ennen studiosession alkamista. Nyt meillä on ollut suhteellisen hyvin aikaa vaikka kesäfestarit veivätkin paljon arvokkaita päiviä. Joku Are You Dead Yet? -levy piti kirjoittaa parissa kuukaudessa ja sehän meinasi viedä järjen ja hengen. Nyt on ollut paljon rauhallisempaa.

Bam Margera Presents Viva La Bands, vol.2 -albumilla on jo julkaistu Tie My Rope -biisi.

– Tie My Rope on periaatteessa levyn ensimmäinen single. Tässä tapauksessa meidän ei vain tarvinnut julkaista omaa fyysistä sinkkua lainkaan, kun biisi ilmestyi tuolla kokoelmalla. Tie My Rope kuvastaa tulevaa albumia juuri niin hyvin kuin yksi kappale voi kuvastaa. Tietenkin biisistä voi tehdä jotakin päätelmiä esimerkiksi soundien ja tietyn aggressiivisuuden suhteen. Samaan hengenvetoon pitää sanoa, että minulla on sellainen fiilis, että seuraavasta levystä tulee loppujen lopuksi aika vaihteleva.

– Joidenkin mielestä Tie My Rope kuulostaa enemmän Hate Crew Deathrollilta kuin Are You Dead Yet? -levyltä. Ja ehkä se onkin niin… Mutta yksi juttu on helppo luvata: Mihinkään "popimpaan" suuntaan emme ole menossa, sillä Children Of Bodom tulee aina olemaan metallibändi. Piste.

Entä sitten uudet sanoitukset?

– (naurua) No, nehän nyt ovat sitä samaa "haista paska -linjaa". Meidän musa toki muuttuu ajan myötä enemmän tai vähemmän, mutta lyriikat pysyvät aina samanlaisina. Niissä ei hienostella.

Missä levy nauhoitetaan?

– Nyt mennään Hollolan Petraxille. Kun duunaa albumia Helsingissä niin kaikilla on ne omat menonsa. "Mun pitää tehdä sitä ja tätä illalla, en voi nyt jäädä studiolle pitemmäksi aikaa" ja niin edelleen. Petraxilla joka ukko voi keskittyä pelkästään levyn tekemiseen ja se on hemmetin hyvä homma.

Onko tulevalla kiekolla jo nimeä?

– Jep. Mutta sitä ei paljasteta ihan vielä!

www.cobhc.com

Lisää luettavaa