Children Of Bodom julkaisi uuden animaatiovideon, jota työstettiin Australiassa saakka – ”Rauhallinen tunnelma istuu hyvin tähän ei-niin-rauhalliseen biisiin”

Hexed animoitiin RMIT-yliopiston animaatio-opiskelijoiden toimesta.
31.10.2019 12:20

Children Of Bodom on julkaissut uuden animaatiovideon tuoreimman Hexed-pitkäsoittonsa nimikkokappaleelle. Mustavalkoisenen video sijoittuu bändille istuvasti synkälle järvelle ja se vilisee henkimaailman olentoja ja noitia, eli on juuri sopivaa katseltavaa näin halloweenin aikaan. Vilahtaapa videolla myös bändin levyjen kansista tuttu viikatemieshahmokin.

Hexed-videon, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta, ovat tuottaneet Aaron McLoughlin ja Simon Norton ja se on animoitu arvostetun australialaisen RMIT-yliopiston animaatio-opiskelijoiden toimesta. Videon tekemiseen käytettiin noin 3 000 miestuntia. Yhtyeen basisti Henkka Seppälä ylistää lopputulosta.

”On siistiä, että yhdelle levyn suosikkikappaleistani on nyt tehty video. Ja vielä siistimpää on se, että sen ovat tehneet Aaron ja hänen 25 opiskelijaansa Australiassa. Videon mustavalkoinen rauhallinen tunnelma istuu hyvin tähän ei-niin-rauhalliseen biisiin ja viimeinen kuva järvestä ja heijastuksesta on täydellinen lopetus”, Seppälä kiittelee.

Children Of Bodom lähtee joulukuussa kiertueelle, joka kattaa seitsemää keikkaa ympäri Suomen. Tarkempia tietoja kiertueesta löydät täältä.

Lisää luettavaa