Chris Daughtry kertoo Joe Perryn halunneen hänet Aerosmithiin Steven Tylerin tilalle – ”Todella pelottava ajatus”

Daughtry sanoo olleensa otettu, muttei halunnut astua Tylerin varpaille.
15.8.2023 21:25

Vuonna 1970 perustetun rockveteraani Aerosmithin ura on ollut kaikkea muuta kuin tasainen ja bändin jäsenten välit ovat välillä tulehtuneet pahastikin. Esimerkiksi molemmat kitaristit Joe Perry ja Brad Whitford ovat kumpikin olleet poissa yhtyeen vahvuudesta, mutta palanneet kuitenkin takaisin. Vuonna 2009 yhtye oli puolestaan lähellä lähteä kiertueelle ilman keulahahmo Steven Tyleria ja Perry vahvisti haastatteluissa bändin etsineen jo laulajalle korvaajaa. Eroa ei kuitenkaan tapahtunut ja Tyler jatkoi bändin keulilla normaalisti.

Tuoreessa The Dave Rickards Podcastin haastattelussa Daughtry-yhtyeen laulaja, American Idolistakin tuttu Chris Daughtry kertoo olleensa yksi ehdokkaista Tylerin korvaajaksi. Daughtry sanoo muistavansa ikuisesti itseltään Perryltä saamansa puhelun, jossa tämä kysyi laulajan kiinnostusta lähteä Aerosmithin kanssa kiertueelle.

”Ensinnäkin, en tiennyt, että Joe Perryllä on puhelinnumeroni. Se oli uskomatonta. Luulin sitä ensin vitsiksi, mutta hän ei aikaillut vaan meni suoraan asiaan: ’En tiedä, mitä Steven puuhailee, mutta me haluamme tehdä hommia. Miltä tuntuisi lähteä kanssamme tien päälle? Sinullakin on siistejä biisejä, joita voisimme soittaa'”, Daughtry muistelee.

”Ensinnäkin, en koe olevani lähellekään samalla tasolla kuin Steven Tyler, mitä tulee niiden biisien esittämiseen. Häntä ei voi korvata. Kaiken lisäksi hän on elossa. Ajatus siitä, että suututtaisin sankarini, jyskytti takaraivossani. Sanoin Joelle, etten mitenkään pysty siihen. Se oli todella pelottava ajatus.”

Lisää luettavaa