Coldplay aloitti kiertueensa ilmaiskeikalla

17.6.2008 20:35

Suoraan brittilistan kärkeen uudella Viva La Vida Or Death And All His Friends -albumillaan noussut Coldplay starttasi Viva La Vida World Tour -maailmankiertueensa soittamalla ilmaiskeikan Lontoon Brixton Academyssa maanantai-iltana.

Suoraan brittilistan kärkeen uudella Viva La Vida Or Death And All His Friends -albumillaan noussut Coldplay starttasi Viva La Vida World Tour -maailmankiertueensa soittamalla ilmaiskeikan Lontoon Brixton Academyssa maanantai-iltana. Yhtye esitti materiaalia niin hyvin kaupoista liikkuneelta uutuuslevyltään (albumi myi Iso-Britanniassa yli kolmesataatuhatta kopiota kolmessa päivässä) kuin vanhemmilta julkaisuiltaankin. Keikkatunnelmiin voi palata BBC:n sivulla. Konsertti kuullaan myös YleX:n taajuudella torstaina 19.6. kello 19.45 ja se löytyy myös Yle Areenalta viikon ajan. 

Coldplay esitti jo aikaisemmin kesällä uuden albuminsa kappaleita BBC:n televisiokeskuksen ulkopuolella Lontoossa. Iso-Britanniassa suorana nähty 45-minuuttinen keikka myös nauhoitettiin ja se nähdään Yle Teemalla torstaina 3. heinäkuuta kello 17 alkaen.

Coldplay soittaa ilmaiskeikat myös Barcelonassa 17. kesäkuuta ja New Yorkissa 23. kesäkuuta. Yhtyeen varsinainen rundi starttaa Los Angelesista 14. heinäkuuta. Lähimmillään Suomea yhtye käväisee, kun se vierailee Tukholman Globenissa 18. syyskuuta.

Viva La Vida Or Death And All His Friends on jo myynyt kultaa myös Suomessa.

www.coldplay.com

Lisää luettavaa