Coldplayn kitaristi haluaa Tottenhamiin

24.10.2008 10:06

Megabändi Coldplayn kitaristi Jonny Buckland on tyytyväinen yhtyeensä menestykseen - mutta ei pistäisi pahakseen jalkapalloammattilaisen uraakaan. Mies haluaisi pelata nimenomaan fanittamassaan Tottenham-jalkapalloseurassa.

Megabändi Coldplayn kitaristi Jonny Buckland on tyytyväinen yhtyeensä menestykseen – mutta ei pistäisi pahakseen jalkapalloammattilaisen uraakaan. Mies haluaisi pelata nimenomaan fanittamassaan Tottenham-jalkapalloseurassa.

– Ryhdyin haaveilemaan rocktähden urasta joskus yksitoistavuotiaana, mutta jalkapallon pelaaminen oli mielipuuhaani jo viisivuotiaana, muusikko sanoo Tottenhamin seurajulkaisun sivuilla ja jatkaa:

– Onneksi minulla on vielä aikaa toteuttaa unelmani!

Buckland kertoo myös Coldplayn miesten omasta jalkapallojoukkueesta, joka etsii "paikallisvastustajia" kiertueiden aikana. Coldplayn-tiimiin kuuluvat Buckland, rumpali Will Champion sekä orkesterin teknikoita ja turvamiehiä.

Tottenhamin kausi on alkanut todella surkeasti, joten ehkäpä seuran pitäisi vaihtaa valmentaja Juande Ramos ja palkata uusia pelaajia. Buckland ei liene liian kallis mies suurelle lontoolaisseuralle…

www.coldplay.com

Lisää luettavaa