Corey Taylor ei turhia kainostele – Slipknot-laulaja sanoo tulevan soololevynsä olevan tämän ja seuraavan vuoden kovin rockalbumi

6.3.2023 21:52

Slipknot-laulaja Corey Taylor ei turhia kainostele tulevasta CMF2-sooloalbumistaan puhuessaan. Taylorin mukaan ”ihmiset tulevat sekoamaan” lopputuloksen kuullessaan.

”En malta odottaa että ihmiset kuulevat tämän levyn”, Taylor toteaa NME:lle. ”Se jauhaa ensimmäisen levyn hampaissaan ja sylkee loput ulos. Se on enemmän sitä mitä ihmiset odottavat minulta, joten siinä on vivahteita CMFT:ltä, mutta myös Slipknotista, Stone Sourista ja kaikesta mitä olen tehnyt akustisen keikkojeni kanssa. Sillä on kaikkea kaikille. Ihmiset tulevat sekoamaan sen kuulleessaan.”

Taylorin mukaan vaikutteita on imetty 80-luvun hard rockista, 90-luvun grungesta, 70-luvun punkista ja ”siitä iskevästä kamasta, jota olin omalta osaltani luomassa 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa.”

”Tämä levy on kuin nyrkin isku suoraan naamatauluun”, mies kiteyttää.

Levyn tarkka julkaisupäivä ei ole tiedossa, mutta Taylorin mukaan se saattaa nähdä päivänvalon syyskuussa ja ensimaistiaista voisi olla luvassa toukokuussa.

Lisää luettavaa